ghinea1

Valentina Mihaela GHINEA

“Intotdeauna detaliul face diferenta”

Valentina Valentina Mihaela Ghinea s-a născut la Iași, la 4 ianuarie 1976.
Și-a petrecut prima parte a copilăriei la Oradea, apoi s-a mutat cu familia ȋn inima Bărăganului, la Urziceni, Ialomița. A crescut, astfel, ȋnconjurată de veselia, cȃntecele și poveștile bunicilor din partea tatălui (la Oradea), dar și diriguită, mai tȃrziu, meticulos ȋntru o riguroasă ȋnfăptuire a tuturor lucrurilor de către bunicii din partea mamei (la Urziceni).

20191122_203946

Iulia Valentina LAZAU

Facultatea Business și Turism
 MASTER Administrarea Afacerilor

eu

Amalia PETROV

Petrov Amalia-Maria – studentă în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Management.
Pasiunea pentru desen, pictură și tot ceea ce înseamnă arta o am de mică, și a devenit din ce în ce mai puternică pe masură ce am crescut. Îmi place să schitez pe foaie tot ceea ce-mi vine în minte, fiind o persoană care este foarte atentă la detalii, iar la final, rezultatul să se transforme într-o opera de artă.
Sunt adepta ” Bucură-te de lucrurile mărunte.” , ” Always be kind” și ” Nu riști nu câștigi”, aceste citate având o mare importanță și însemnatate pentru mine

Foto Sofi

Adriana-Sofia DUMITRESCU

Adriana-Sofia DUMITRESCU este cadru didactic la Academia de Studii Economice din București, în cadrul departamentului de contabilitate și audit. Pasiunea pentru culoare, frumos și artă a îndemnat-o să așterne pe pânză câteva idei în culori vibrante, pline de viață și de energie.
„Cu toții suntem creatori, iar ceea ce creăm se numește viață. Este interesant modul în care se schimbă perspectiva odata cu vârsta. A picta este un alt mod de a ține un jurnal și este interesant să revăd peste ani un tablou pictat de mine, pentru că îl revad cu alți ochi… Aproape ca și când ar fi fost pictat de  altcineva. Se recompune ceva din trairea și emoția care m-a inspirat candva, dar totul este trecut printr-un alt filtru, format de alte experiențe, gânduri și trăiri care s-au adăugat la cea mai importantă operă pe care o creez zi după zi, și anume însăși viața.
Pentru pictură, în ultimii ani, din pacate, nu am mai reușit să aloc timp. Am reușit însă să găsesc frumosul peste tot, în fiecare clipă: poate fi o floare, poate fi un cântec, poate fi bucuria de a planta un copacel, o drumetie sau un zambet de copil. Nici măcar nu este nevoie de talent ca să le vezi, doar de o inimă deschisă.”